Zase stavěčky? Co kdybych to letos zkusil?

Letos Stavěčky výjimečně nezasahují moc do školního roku. Většina z vás určitě bude mít všechny zkoušky na vysoké za sebou (věřím tomu, že ano) nebo maturanti vysvědčení v kapse. A ve škole se v tyto dny už stejně nic nedělá a možná budete mít někteří dokonce volno.

Mám pro tebe návrh, využij tento volný čas trochu lépe než doma na facebooku. Máš jedinečnou příležitost strávit tento čas s námi. Nezapomeň, že na facebooku máš především virtuální přátele, ale tady na Radosti máš opravdové kamarády. Nemyslíš, že je to krásné, když si můžeš postavit vlastní stan? Tak neváhej a přijeď na Stavěčky.

 

Ještě nikdy jsi na Stavěčkách nebyl/a? Máš strach a nevíš, co všechno tě zde čeká? Neboj se, bude tady řada lidí, kteří někdy na Stavěčkách byli a vědí, co a jak se dělá. Věř, že i oni byli jednou na stavěčkách poprvé. A proto Ti jistě rádi pomohou nebo poradí. Aspoň sám/sama zjistíš, co vše je potřeba udělat předtím, než vypukne první běh, že to není jen postavit stany, ale řada dalších úkolů kolem celého tábora. Proto je důležité, aby i tento rok někdo ochotný přijel a pomohl nám připravit půdu pro vypuknutí všech běhů. Jsou vítáni všichni, jak nováčci tak i staří mazáci. :-)

 

Pokud si myslíš, že se na Stavěčkách jen pracuje, tak to se mýlíš. Vždycky zbyde čas třeba na procházku do lesa nebo na fotbálek či volejbal nebo jiné aktivity. A když se najde hodně pracovitých lidí, myslím i tebe, tak se daná práce udělá ještě dříve a o to více času Ti zbyde na zábavu.

 

Víš, že nejlepší věci v životě jsou zadarmo? A ty zde zaručeně dostaneš. Nemyslím jen tohle setkání, kde máš zdarma stravu, ale myslím tím pěkné vzpomínky, objetí, přátelství, smích a úsměv. Je jen na tobě jak s tím naložíš :-).

Proto přijeď na Stavěčky i Ty! Jsi vítaný/á a jsi zde potřeba!

Olí