Vánoční a Novoroční přání 2020/2021

Vánoční a Novoroční přání Střediska Radost.

Vážení přátelé, rodiče, táborníci,

SR_Jericho

určitě budete se mnou souhlasit, že letošní rok, který se již pomalu stává součástí historie, byl opravdu vyjímečným. Svoboda a volnost, kterou jsme si užívali v posledních letech, byla nahrazena restrikcemi a obavou o naše zdraví, či zdraví našich blízkých. Měli jsme ale příležitost hlouběji se zamyslet nad smyslem našeho konání, kdy materiální hojnost není zárukou našeho spokojeného a zdravého bytí.

O to více nás může oslovit nastávající Vánoční období se svým Radostným poselstvím. Není čas pro zoufání nad špatnou dobou, ale teď je ten správný čas uchopit výzvy, které nám současná doba předkládá. Je na nás, zda správně pochopíme poselství Marie a Josefa. Nehledíc na těžkosti, které nás nyní provází, můžeme nabídnout své síly ve prospěch ostatních, ve prospěch Božího království. Toto poznání a následné konání může mít pro nás samotné větší hodnotu, než všechna bohatství na světě. Je jen na nás, zda to pochopíme.

 

Přejeme Vám krásné a milostiplné Vánoční svátky, hluboké prožití smyslu a odkazu Betlémské události Marie a Josefa. Příští rok ať je pro Vás rokem Radosti, abyste správně uchopili své výzvy, abyste jej prožili ve zdraví, spokojenosti a naplněni radostí svou, i svých blízkých.

 Děkujeme Vám, že jste s námi. Že nás podporujete, ať už jakoukoliv formou a že doprovázíte naše společné dílo na nelehké cestě.  Prosíme Vás, zůstaňte s námi. Společně se budeme doprovázet na trnité cestě a snadněji také nalezneme cíl své pozemské pouti. Nezapomínejme na oči dětí, které se na nás s důvěrou upínají.

 

Vánoce 2020                                                                                    Za Středisko Radost

www.taborradost.cz                                                                        Vít Viki Kubíček

Stredisko Radost PF 2021