Devátý den, 3. běh 2016

Kolik borůvek letos Kamzíci nasbírali...?

Dneska se vstávalo krásně. Sluníčko svítilo už od rána, a všem se vstávalo skvěle. Ranní prohlídky pořádku na tom už tak slavně nebyly, ale co, z toho se nestřílí.:) Následoval klasický program a to snídaně, mše, svačina.

Posléze jsme se rozdělili na dvě poloviny tábora. Půlka tábora se vydala na borůvky a druhá měla fotit fotopříběh.

My jsme se nejprve vypravili na tvorbu fotopříběhu. Měli jsme z jednoduchého, téměř nic neříkajícího ,,zadání" vytvořit příběh s pointou pomocí patnácti fotek. Ne, že bychom na to měli dostatek času, ale moc jsme si to užili. Někteří z nás nakonec byli celí od kečupu a z nevinné pohádky se nám stal docela ,,krvák."

Oběd byl jako vždy skvěly a odpoledne jsme se vystřídali. Podle mé družinky byly borůvky lepší. Nejen, že jsme nasbírali v rekordním čase (asi hodinku a půl) téměř 6 litrů borůvek, ale taky jsme hráli dračí doupě a skvěle se pobavili.

Po návratu na nás čekala svačina a taky kondička. Dneska to byla makačka. Dostali jsme docela do těla a vyhráli jsme ve fotbale 1:0 proti jelenům! Pak už  jen Malá Amerika, sprcha, volno.

Večer nás čekala nečekaná zábava. Pod názvem Galavečer si většina táborníků představí něco na způsob matiné s klasickým uvedením od vedoucích. Tentokrát se ale na plátno promítal ,,živý " přenos moderátorů Lili a Popo. Měli to krásně připravené a my jsme si to všichni užili. Čísel nebylo ani moc, jako vždycky, tak to rychle uteklo a za chvilku už jsme byli zavrtáni ve spacácích.

 

družina Kamzíků