Druhý běh 2023 - 7. den

Podařilo se nám dneska ještě více zapadnout mezi indiány?

Po noční bouřce jsme se probudili do mokrého, avšak slunečného dne. Seznam úkolů byl dnes sice volnější, ale o to důležitější. Bylo totiž potřeba se naplno začlenit do společenství Apačů. Na to jsme se však museli nejdříve dobře připravit, a tak jsme den zahájili vydatnou snídaní a mší svatou.

Dopoledne jsme se mohli aklimatizovat v kmeni pomocí nejrůznějších zábavných aktivit, jako například sportování, čtení, kreativní činnosti, a nebo si jít popovídat s indiány do kavárny. Každý jsme si vybrali tu svojí oblíbenou, a čas před obědem utekl ani nevíme jak. Po poledním klidu nás čekal další nezbytný úkol. Vyrobit si své vlastní pončo. Přestože ne úplně všichni jsme výtvarně zdatní, každá družinka se toho zhostila statečně a s chutí. Do kmene se nám podařilo začlenit, takže už o nás nemusíte mít žádný strach. :)

Další na denním programu byla již tradičně kondička následovaná duchovním programem. Ten byl dnes ozvláštněný tím, že jsme se místo modlitby mohli zapsat na povídání/workshopy o různých témátkách, která nás zajímala. Asi sami uznáte, že večeře nám přišla více než vhod, zvláště, když se podávaly borůvkové knedlíky, každoročně táborníky velmi oblíbené. Šli jsme docela brzo na kutě, abychom další den na olympiádě mohli podat co nejlepší výkony.

My se těšíme na další den, doufáme, že vy rovněž, další zprávy budiž na cestě.

Vedoucí Honza a Klárka