Druhý běh 2023 - 6. den

Vinnetou se nám zamiloval do Ribanny. Podaří se mu získat její náklonnost? Pojďte společně s námi nahlédnout opět do centra událostí!

Nastala noc, nastalo jitro, den šestý. Probudili jsme se do slunečného dne čilí a plní energie. Po našem zaběhlém rituálu opakujícím se každé ráno (rozcvička, tůňka, kontrola pořádku) a mši svaté jsme se rozdělili na dvě poloviny. První část se učila tancovat country tance, aby mohl Vinnetou zapůsobit na dívku svého srdce Ribannu. Druhá polovina se vydala do lesa na hru. Zde družinky, plněním různých úkolů (psaní básniček, přenášení vody, odpovídání na otázky o táboře), získávali části šifer, které jim odhalili, kde se Ribanna nachází, aby jí mohli předat dopisy od Vinnetoua.

Po obědě se obě poloviny tábora vystřídaly. Poté co se nám podařilo doručit Ribanně všechny dopisy, odměnili jsme se svačinou, abychom nabrali síly na kondiční cvičení. To dnes bylo věnováno především nácviku disciplín na olympiádu, ale došla řada i na fotbálek nebo přehazku.

Večer Vinnetou pozval na koncert především Ribannu, ale samozřejmě i nás. Jako hosté jsme se zapojili a tak mohlo být k vidění mnoho krásných čísel nejen hudebních, ale i recitačních či kouzelnických. Nicméně večer se již nachýlil, a tak jsme zanedlouho ulehli do našich stanů, abychom dobili baterky na další den.

Sledujte nás i nadále a my vás budeme o všem informovat.

S přáním krásných dní vedoucí Klárka a Honza