Sraz táborových fosílií 2018

Nevšední setkání táborových pamětníků, kteří rádi vzpomínají na dobrodružné časy mládí strávené v táboře Radost na Americe a dobří přátelé jsou pro ně velkou hodnotou.

Vážení přátelé, bývalí táborníci a tábornice!

Uběhl již nějaký čas, co jsme se potkávali na táboře Radost na Americe. Většina z nás ráda vzpomíná nejen na okouzlující místo Ameriky, ale hlavně na své přátele a kamarády se kterými zde ušla část své životní cesty. Proto jsme naplánovali začátek nové tradice setkávání již „zmoudřelých táborníků (platí hlavně pro ty, kteří věří, že stáří doprovází moudrost) – táborových fosílií“. Představa je taková, že bychom se pravděpodobně každé dva roky sešli přibližně v tomto termínu a oživili své vzpomínky na dávno uběhlé časy. Stejně tak se budeme těšit ze setkávání s již dávno neviděnými přáteli.

Přijměte tedy pozvání na sobotu 13. října 2018 na první

Sraz táborových fosílií.

 

Na sraz je možné přijet i v pátek večer a taktéž odjet až neděli po poledni, nicméně je potřeba počítat s velice spartánským ubytováním a také s mnoha nocležníky.

Setkání je určeno pro všechny táborové pamětníky, kteří rádi vzpomínají na časy strávené na Táboře Radost na Americe jako táborník (ne vedoucí), v době před přibližně třiceti až padesáti lety. Možným kritériem je rovněž jejich zvěčnění na dobových černobílých fotografiích a ukončená tábornická léta v tomto období.

Pokud se tedy rozhodnete ke své účasti na Srazu táborových fosílií 2018, prosíme o vyplnění krátkého dotazníku na stránkách www.taborradost.cz, abychom mohli naplánovat stravu, ubytování i další technické záležitosti. Stejně tak zde najdete i program setkání včetně mnoha dalších informací. Pokud se budete chtít domluvit osobně nebo internet není váš oblíbený přítel, můžete volat na telefon 606 702 621 nebo psát na adresu kubicek@taborradost.cz .

Za organizátory  

Vít Viki Kubíček

 
   

Další informace:

http://www.taborradost.cz/akce-stare/setkani-na-americe/sraz-taborovych-fosilii-2018/

Registrace na Sraz Táborových fosílií 2018:

http://www.taborradost.cz/aktuality/pozvanky/registrace-sraz-taborovych-fosilii-2018/

Skok v čase tábora 1970 / 2018