Školení vedoucích - podzim 2022

26. listopadu 2022
Místo: Seleziánské středisko mládeže Brno Žabovřesky

Tradiční podzimní školící akce pro vedoucí, tentokrát nově v Seleziánském centru mládeže v Brně Žabovřeskách na Foerstrově 2. Školení je pro všechny praktikanty, instruktory, vedoucí i starší vedoucí Střediska Radost povinné!

Podzimní školení vedoucích (Ombudsman) 2022

Organizační vedoucí: Martin Skalický + Ondřej Tuček + Mates Klusák

IMG_0167VK7_7175

Kde a kdy se koná?

V Seleziánském centru mládeže na Foerstrově 2 Brno Žabovřesky. Doprava na místo: tramvají č. 3 směr Bystrc (stanice Mozolky) a cca 5 min dojít, trolejbus 34+36 (stanice Makovského náměstí) a cca 3 min pěšky, autobusy 84+44+67 (stanice Přívrat) a cca 5min pěšky. Začátek je v 8.50, ale prezentace běží už od 8.30. Přijď včas!

Jsi přihlášen?

Přihlaš se v elektronickém přihlašování. (V poznámce uveď, pokud nechceš rezervovat společný oběd.)

 

Upřesnění k účasti na školení

  • Program školení
  • Prezentace na místě začíná v 8.30, školení by mělo začínat v 8.50, přijďte prosím včas
  • Vstup do přednáškového sálu, který je pod kostelem, je zezadu po schodech dolů a dá se k němu dostat obejitím z obou stran.
  • Přihlášení mají v rámci školení po mši , která začne v cca 12.00, připravený oběd přímo u přednáškového sálu.
  • Školení končí schůzí obce, která začíná v 16.00. I zde je vaše účast nutná, aby schůze byla platná. Nepočítejte tedy s dřívějším útěkem ze školení, nutná je hlavně přítomnost vedoucích nad 18 let věku.
  • Večer je pak na stejném místě Společenský taneční večer - ples, který bude začínat v cca 19.30.
  • Vzhledem k situaci, kdy máme sál v prostorách Seleziánského střediska pronajatý na celý den i večerní ples, je možné zde strávit i čas před plesem a pomoci s chystáním plesu (tanečního večera), stejně tak budeme vděčni za několik ochotníků, kteří pomohou s úklidem po plesu.

Co se na školení dozvíš?

Určitě se budeme zabývat psychologií, některými kritickými jevy z oblasti vzájemných vztahů, na vyžádání bude opět blok proč co a jak děláme, informace k přípravě a organizaci akcí a táborů, budeme se taktéž zabývat ideou příštího roku a dalšími tématy. Přesnější program uveřejníme později.

Co bude následovat po školení?

Po školení v 16.00 bude Schůze Obce SR se zprávou o činnosti v roce 2021 a 2022 a schválením hospodářských vásledků roku 2021. Rovněž letos proběhnou volby do nové Rady SR na roky 2022 - 2025. Vaše účast je proto letos mimořádně důležitá.

 Těšíme se na Vás!

VK7_6164