Každý večer unavení, ale spokojení

Shrnutí našich dalších zážitků....

 Posíláme další pozdrav z hor. V první řadě chceme všem poděkovat za první dopisy, pohledy a balíčky, které nám chodí. Ve chvíli volna taky píšeme, tak se můžete brzy těšit na naše odpovědi.

 A teď zase chvíli o tom, jak se tu máme. Včera jsme zase výrazně zamíchali s pořadím družin, protože jsme plnili orlí pírka. Jelikož jeden táborník splnil už 3 orlí pírka, vrhl se na velké orlí pero mlčení. Snad tak velkou zkoušku v obležení tolika lidí zvládne. Nacvičovali jsme taky na country bál, který se bude zanedlouho konat. Naučili jsme se základní kroky a po celém táboře se hlasitě rozezněly country písničky. Vyzkoušeli jsme si jak pánskou, tak dámskou volenku. Po svačině jsme zase protáhli svá těla na kondičce a následujících zápasech. Po sportu jsme tak vyčerpaní, že se nemůžeme dočkat sprchy. Místo růžence jsme na tzv. „témátkách“ diskutovali o různých věcech, například „Jak nás vidí Bůh?“, „Proč je důležité žít v přítomném okamžiku?“

 Předpověď počasí nám k večeru hlásila velký déšť, na nástupu však jen mrholilo. Riskli jsme to a po večerní hygieně jsme se konečně sešli v Jerichu u prvního slavnostního táborového ohně. Zazpívali jsme si, popovídali si a Viki nám řekl, proč se náš tábor jmenuje RADOST. Název neznázorňuje pouze radost všech táborníků, ale radost, kterou předáváme ostatním okolo nás.

 Dnes dopoledne jsme se vyběhali na hře, kde jsme zase plnili různé úkoly v rámci celotáborovky. Idea se vyvíjí velmi zajímavě. Zbytek si zatím necháme pro sebe. Co však můžeme více rozvést je další část programu – oběd! Pochutnali jsme si na rajské omáčce a tím tady veřejně děkujeme našim skvělým kuchařkám za to, že nám tady tak dobře vaří. Odpoledne se nám tu rozpršelo a přišel ten ideální čas na vnitřní aktivity. Všichni táborníci se vystřídali na čtyřech stanovištích (zpívání, tančení, kreativní program a hry). I přes časté pršení jsme se na kondičce protáhli, proběhli a zahráli všechny plánované zápasy. Den jsme zakončili hrou, kde jsme na čas plnili různé úkoly, včetně psaní článků. Některé zajímavé se zde v brzké době taky jistě objeví.

 

Kristýna (vedení)