Celodenní výlet a večerní únava

Shrnutí včerejší cesty po Orlických horách....

Celodeňák

 V úterý 21.7. 2020 jsme vyrazili na celodenní výlet. Naši milovaní rádcové a podrádcové vyrazili už v pondělí večer. Ráno jsme se po mši svaté rozdělili do tří skupin: nejmladší, mladší a starší. Protože nás sužuje doba koronaviru, naším cílem nebylo žádné město, vesnice a ani obchod. Návštěvu supermarketů plno táborníků oplakalo, ale i tak jsme si to moc užili. Cestou jsme viděli moc pěknou přírodu a hráli jsme plno zajímavých her, od kolíčkované až po vodění našeho kamaráda poslepu. Na konci výletu jsme se už těšili do sprchy a na další den, kdy si odpočineme.

Káťa (Žabky)

 

Naše únava

 Na večerním nástupu po celodeňáku nás rozdělili do skupin a řekli, kde se sejdeme. Nejstarší u horolezecké stěny, starší u kostela, mladší v Saloonu a nejmladší v obýváku.

 My jak jsme se sešli u kostela, pak nás odvedli do budovy do sednice. Sedli jsme si na připravené židle a každý si vzal tužku a papír. Poté nám vysvětlili, co se bude dít. Zhaslo se a pustilo se video promítané na stěnu místnosti. Ve videu jsme jeli vlakem a museli jsme spočítat, kolik tam bylo mostů, železničních přejezdů a tunelů. Na začátku jsme jeli u moře a potom jsme zamířili do hory, kde bylo hodně tunelů a bylo snadné se přepočítat. Vše jsme započítávali na papíry, které jsme si na začátku vzali. Při videu jsme také nemohli mluvit nebo usnout, jinak bychom skončili a únavu nesplnili. Zhruba po hodině jsme si spočítali, kolik jsme čeho viděli, podepsali jsme se a odevzdali papíry. Popřáli jsme si dobrou noc a šli spát.

Libuška (Lišky)