Nastal večer, nastalo jitro, den sedmý - a Bůh si odpočinul!

První rodinky končí. Druhé teprve začnou... Co o těch prvních napsal tatínek?

     Dnes  jsme se probudili do slunného dne a začali den obvykle ranní rozcvičkou a příjemnou koupelí v tůňce či kádi. Někteří statečně vydrželi odolávat obojímu po všechny dny a vysloužili si lízátko, Ač bychom měli také odpočívat, čekalo nás balení , ale ještě před tím vrchol výrobních tvoření s Magdou a to - leptání  obrázků na skleničky! Prostě profi jako brusiči skla. Líbilo se nám to tolik, že většina má v plánu si dojet pro skleničky, koupit si leptací soupravu, šablonky a pokračovat doma.

     A tak jsme vyráběli a vyráběli a nemělo to konce, jak moc nás to, malé i velké, bavilo. Ale čas oběda, posledního nástupu i odjezdu se ani tímto oddálit nepodařilo a nastal  konec letošních Rodinek.

     Co říct na závěr? Že se nám to líbilo a že už teď se nám po všech stýská a těšíme se moooc na příští rok. A díky díky všem za vše, neboť na Rodinkách každý přispěje kouskem malým i větším do té nádherné mozaiky přátelství v radosti.

     PS: Jo a kdybyste náhodou zapomněli, tak nezapomeňte, že heslo dnešního dne zní: "V neděli se NENAKUPUJE". Takže do Ikei pro skleničky dnes (ani v neděli) nejezděte.

 

táta Kuba Ben Kylar