Velikonoce 2023

5. dubna 2023 — 9. dubna 2023
Místo: Samota Amerika

Prožití Velikonočních svátků na pozadí dobrodružného příběhu, hry, rozjímání, liturgie, Vzkříšení, ...

Společné prožití Velikonoc na Americe!

Vedoucím setkání je Kristýna Šimůnková ( 88vvOYSSVVh a její tým

 

Velikonoční setkání je setkání pro děti a mládež od 12 let (mladší po domluvě s Vikim). Máme možnost společně prožít velikonoční svátky, slavit liturgii, duchovně se obohatit a obnovit. Je to možnost prožít velikonoční triduum jinak, intenzivněji, plněji. Ale také je to možnost se trochu proběhnout, nadýchat čerstvého vzduchu a strávit pět dní v krásném společenství.

 

Datum: 5.4. - 9.4.2023 (středa - neděle). Setkání ukončíme již v neděli tak, abyste mohli být na velikonoční pondělí doma.

Doprava - sledujte aktualizace

 

Společná doprava z Brna vlakem bude zajištěna takto: Sraz v budově hlavního nádraží v Brně bude ve středu 5.4. v 16:30. Kdo pojedete na společnou jízdenku, přijďte včas. Z Brna pojedeme obvyklým vlakem do Ústí nad Orlicí, odkud v 18:40 odjíždíme do Letohradu, kam bychom měli přijet v 18:59. Odtud se na Ameriku dostaneme  objednaným autobusem, odjezd cca 19.05 z Letohradu. Kdo pojedete vlastní dopravou, využijte přistoupení do tohoto autobusu v Letohradě, není možné pro vás kamkoliv dojíždět.

Zpět pojedeme pravděpodobně objednaným autobusem ve 14:00 z Klášterce do Letohradu, odkud pokračujeme vlakem ve 15:03 do Ústí nad Orlicí a z Ústí v 15:35 vlakem Rx 869 Svitava do Brna, kam bychom měli dorazit v 17:24 - pozor je výluka mezi Skalicí a Brnem, jede se náhradním autobusem, přijedeme o 20 min. později.

 

Vedoucí dopravy: Jakub Šťastník (tel. 739 843 547)

 

Pokud plánujete přijet kdykoliv jindy než ve společném čase příjezdu, počítejte s tím, že není možné pro vás kamkoliv jezdit. Cestu musíte zvládnout pěšky i se zavazadly až na Ameriku.

Cena setkání:

Cena pro účastníky setkání je 1200,- Kč. Kdo pojede z Brna společnou dopravou na Ameriku, zaplatí navíc 150,- Kč jako příspěvek na hromadnou jízdenku TAM. Cestu ZPĚT obdobně 150,- Kč. Individuální příjezdy a odjezdy, včetně přístupů po cestě, si platí každý sám, příspěvek na objednaný autobus Letohrad Klášterec je 50,- Kč za každou cestu. 

Účastníci, kteří nebudou přítomni celému setkání, zaplatí za pobyt  400,- Kč/den.

Co s sebou:

Jako obvykle, nezapomeňte si s sebou vzít teplé oblečení na ven, dále oblečení a přezuvky do chalupy, spacák, pokud můžete, přivezte i nějakou buchtu na společný stůl.

Jak se můžu přihlásit:

Pro přihlášení musíš vyplnit tento formulář přihlašování, kapacita setkání je max. 65 osob. Potvrzujeme účast přednostně pro osoby s účastí na celém setkání. Prosíme o oktualizaci zdravotních údajů v přihlášce, specifické požadavky či upřesnění vyřizuje Viki (tel. 606702621, nebo tabory@prihlasovani.cz).

 

Vzhledem k velkému zájmu o naše setkání, kdy ale není možné překročit maximální kapacitu účastníků, budeme dle rozhodnutí Rady SR zohledňovat jak určitý poměr účastníků věkových i táborových skupin, tak podíl vedoucích a zajišťujících osob. Proto bude potvrzení účasti na setkání zasláno až s určitým odstupem, a podání přihlášky na setkání nemusí znamenat hned její automatické potvrzení. Naší snahou je zajistit účast širšímu spektru zájemců. Děkujeme za pochopení.

 

Na setkání s vámi se těší Kristýna, o. Roman, Viki a další ....

 

 

Můžete se podívat, jak jsme velikonoční setkání prožili dříve:                                                           

DSCN0410 DSCN0798 DSCN1373