Školení vedoucích U Ombudsmana 2021

27. listopadu 2021
Místo: Sál u Ombudsmana Brno

Tradiční školící akce v sále Veřejného ochránce práv (u Ombudsmana). Školené je pro všechny praktikanty, instruktory, vedoucí i starší vedoucí Střediska Radost povinné!

Školení vedoucích Ombudsman 2021

Organizační vedoucí: Karel Barták

IMG_0167VK7_7175

Kde a kdy se koná?

Sál U Ombudsmana (VOP - Věřejného ochránce práv) je v Brně na Údolní 39, z nádraží tramvají č. 4 směr Jiráskova Čtvrť, zastávka Obilný trh. Začátek je v 8.45, ale prezentace běží už od 8.30. Přijď včas!

Jsi přihlášen?

Přihlaš se v elektronickém přihlašování. (V poznámce uveď, pokud nechceš rezervovat společný oběd.)

 

Upřesnění k účasti na školení

  • Prezentace na místě začíná v 8.30, školení by mělo začínat v 8.45, přijďte prosím včas
  • Je nutné dodržet platná epidemiologická nařízení pro akce tohoto typu (školení): Účastníci do 18 let donesou minimálně PCR test ne starší 72 hodin. Účastníci nad 18 let musejí prokázat platné očkování nebo prodělanou nemoc v posledních 180 dnech. Test i nemoc a očkování doložíte buď v listinné podobě, nebo prokázáním v aplikaci TEČKA, abychom údaje mohli načíst do naší Čtečky pro možné pozdější prokázání. Na místě nebude tiskárna, nelze tam tedy již nic vytisknout ani dohledávat, mějte to tedy připravené předem.
  • Přihlášení mají v rámci školení po mši na Grohově (začne v cca 12.00)  připravený oběd
  • Školení končí schůzí obce, která je cca 20 min na konci školení, začíná v 16.30. I zde je vaše účast nutná, aby schůze byla platná, nepočítejte tedy s dřívějším útěkem ze školení

Po školení bude pro některé zájemce ještě k dispozici Igi s nácvikem hudebních kreací na Vánoční trhy, kde máme stánek 11. – 12.12

Co se na školení dozvíš?

Určitě se budeme zabývat psychologií, některými kritickými jevy z oblasti vzájemných vztahů, na vyžádání bude opět blok proč co a jak děláme, dramaturgie akcí a táborů, budeme se taktéž zabývat ideou příštího roku a dalšími tématy. Přesnější program uveřejníme později. Předběžný program školení.

Co bude následovat po školení?

Po školení v 16.30 bude Schůze Obce SR se zprávou o činnosti v roce 2020 a 2021 a schválením hospodářských vásledků roku 2020. Vaše účast je důležitá.

 Těšíme se na Vás!

VK7_6164