Podzimní listí 2022

25. října 2022 — 29. října 2022
Místo: Samota Amerika

Podzimní listí 2022 určené pro táborníky nad 12 let a vedoucí.

Pro koho?

Pro všechny děti a mládež od 12 let. Pokud by chtěl jet i někdo mladší, je potřeba to individuálně domluvit s vedoucím setkání nebo kontaktujte Vikiho (tel. 606 702 621).

Kdo setkání vede?

Setkání vede Honza Sixta a jeho tým

Co se tam bude dít?

Čeká vás bohatý program. Budeme hrát hry, chodit na výlety, zpívat, určitě si vyrobíme něco pěkného. Budeme také společně slavit mše svaté, duchovně se sdílet. Strávíme několik krásných dní v podzimní pohádkové krajině obklopeni novými i starými kamarády. Kromě toho všeho se můžete těšit na mnohá další překvapení :-).

Co si mám vzít s sebou?

Určitě nezapoměň na spacák, přezůvky, pyžamo, něco na převlečení do chalupy, oblečení na ven podle počasí a počítat i s deštivou variantou. Pokud můžeš, přivez i nějakou buchtu na společný stůl. Pokud někomu z vás také doma přebývají pěkné pantofle či papuče, dovezte je jako vklad do erárních přezůvek pro ty, kteří je zapomínají doma.

Vedoucí akce ještě vzkazují účastníkům, že si s sebou mají vzít šátek, plavky a baterku! Výhodou je i nějaké zelené oblečení téměř hráškové barvy :-) .

Jak můžu přijet?

Společná doprava z Brna vlakem bude zajištěna takto: Sraz v budově hlavního nádraží v Brně bude v úterý 25.10. v 15:50. Kdo pojedete na společnou jízdenku, přijďte včas. V té době nejedou žádné vlaky mezi Brnem a Blanskem, musíme tedy jet náhradní autobusovou dopravou od ČD do Blanska, autobus odjíždí ve 16.15 od aut. stanoviště 6 z aut. nádraží u Grandu (odchod v 16.00. z hlav.nádr., přesun cca 5 min, nástup do autobusu cca 16.05, viz časové upřesnění v mailu účastníkům setkání). Z Blanska už pojedeme (některé autobusy jedou až do Svitav) obvyklým vlakem do Ústí nad Orlicí, odkud v 18:40 odjíždíme do Letohradu, kam bychom měli přijet v 18:59. Odtud se na Ameriku dostaneme objednaným autobusem, odjezd cca 19.10 z Letohradu.

Zpět pojedeme objednaným autobusem ve 14:10 z Klášterce do Letohradu, odkud pokračujeme vlakem ve 15:03 do Ústí nad Orlicí a z Ústí v 15:35 vlakem Rx 869 Svitava do Blanska a dále na Brno autobusem ČD, kam bychom měli dorazit v 17:30 - POZOR!! - autobusem ČD do Brna na aut. nádraží u Grandu.

Pozor! Vlakové spojení na trati z Brna do Blanska je celý rok 2022 nahrazeno autobusy, počítejte s touto abnormalitou a sledujte aktualizované upřesnění dopravy před odjezdem.

Vedoucí dopravy: Jan Hutař (tel. 608887691 )

 

Poznámka pro vedoucí: Pokud plánujete přijet kdykoliv jindy než ve společném čase příjezdu, počítejte s tím, že není možné pro vás kamkoliv jezdit. Cestu musíte zvládnout pěšky i se zavazadly až na Ameriku.

Co mě to bude stát?

Kromě čtyř dnů prázdnin ještě účastnický poplatek 800,- Kč a peníze na cestu tam a zpět (z Brna nebo do Brna hromadná doprava každá cesta cca 100,- kdo přistoupí do hromadného autobusu z Letohradu 50,-). Předpokládáme, že budete platit hotově na akci, ale můžete poslat částku i bankou dle údajů informace o platbě na přihlašovacím portálu.

 Můžu na setkání přijet později či odjet dřív?

Jakékoliv požadavky stran kratší účasti na setkání, musíte uvést v přihlášce a domluvit se s Vikim. Přihlášku pro ty, kteří se chtějí přihlásit jen na část setkání, potvrdíme až po vyčerpání zájmu těch, kteří chtějí být na celé setkání. Vzhledem k velkému zájmu o toto setkání se vám však může stát, že po vyčerpání kapacity budovy, místo vás upřednostníme někoho, kdo bude chtít jet na celé setkání.

Přihlášování:

Vzhledem k obrovskému zájmu o naše setkání, kdy ale není možné překročit maximální kapacitu 52 účastníků, budeme dle rozhodnutí Rady SR zohledňovat jak určitý poměr účastníků věkových i táborových skupin (běhů), tak podíl vedoucích a zajišťujících osob. Proto bude potvrzení účasti na setkání zasláno až s určitým odstupem, a podání přihlášky na setkání nemusí znamenat její automatické potvrzení. Naší snahou je zajistit účast širšímu spektru zájemců. Děkujeme za pochopení.

Kapacita setkání je omezena na cca 48 táborníků a vedoucích a na 4 osoby zajišťovacího personálu. Kapacitu nelze překročt! Přednost mají osoby s účastí na celém setkání.

Jak se mám přihlásit?

Přihlásit se můžeš zde přes internetový formulář. Pozor, kapacita setkání je omezena na 52 osob (ale vzhledem k závěrečné korekci přihlášených se klidně přihlašujte i po přetečení kapacity setkání do uzavření přihlášek), tak neváhej a přihlas se zavčas!!!


 

Něco pro inspiraci - fotky z Podziimního listí minulých let:

 

 

DSCN6606