Zdravíme domů!

Tak jak se dneškem zamíchá pořadí táborníků?

 Nedávné přeháňky a chladno dnes vystřídaly tropy. Dopoledne jsme pokračovali v orlích pírkách a bylo skutečně na padnutí. Slunko pralo úplně všude a byli jsme rádi, když jsme se občas schovali do stínu. To byl najednou zájem o tůňku! Zpocení jsme pobíhali po tábořišti a snažili se plnit chybějící úkoly, to ovšem v tom horku bylo velmi náročné.

 Na oběd jsme se schovali do stínu stromů nad jídelními stoly. Poté se na chvíli zatáhlo a byla krátká přeháňka. Rychle jsme si byli schovat spacáky do stanů. V odpolední lesní hře jsme se rozdělili na dvě skupiny (mladší a starší) a vydováděli jsme se jak po pohybové stránce, tak i kreativně. Byla taky možnost ještě pokračovat v kritérku. Dnešním dnem jsme ho všichni dokončili.

 Poté jsme se jako vždy na signál písně „Když nemůžeš, tak přidej“ (skupina Mirai) převlékli do sportovního oděvu a hurá na kondičku. Dnes poprvé nás čekal družinový růženec se svými patrony.

 Večer byl nástup delší než obvykle. Rozdělili jsme se na zítřek do měst, která budeme po celý den reprezentovat. Proč? Ano, zítra je olympiáda! Vylosovali jsme si „svá“ města. Nakonec jsme si ještě užili kratší nenáročnou hru a šli jsme rychle čerpat síly na zatím nejnáročnější den, protože budeme potřebovat mnoho sil a energie na všechny disciplíny. Tak na nás myslete, rodičové a všichni přátelé, ať to s Boží pomocí zvládneme (nejlépe bez úrazu).

 

Instruktorka Kristýna

 

2B17_06den_19 2. běh 2017 - 06. den