Výlet, 3. běh

Dnes večer jsme měli v plánu jít k pyramidám pro poklad.

Poprvé, za tu dobu co jsem na Americe, byl pro nás přichystaný dvoudenní výlet. Šli jsme všichni rádcové a několik podrádců.

Večer jsme vycházeli po nástupu a náš cíl byl osvícený kostel asi čtyři kilometry za Bartošovicemi. Cestou jsme si zpívali písničky a ke konci cesty, když už jsme byli všichni unaveni, tak jsme zkoušeli i mariánské písně, za což nás otec Jarek chválil. Připomínám ovšem, že jsme byli dost vyčerpaní z cesty. Když jsme přišli do kostela, tak jsme se pomodlili, najedli, rozdělali plachtu spolu se spacáky a šli spát.

Ráno jsme se nasnídali a vycházeli okolo osmé hodiny. Náš nový cíl, byl asi čtyři kilometry vzdálený Neratov. Když jsme došli do Neratova, nakoupili jsme zásoby sladkostí a šli do kostela na mši. Po mši jsme vyrazili směr Anenský vrch, vzdálený šestnáct kilometrů. Přes den pařilo sluníčko, ale i tak jsme se u Komářího vrchu zdárně naobědvali. Poté jsme šli už směr tábor. Pokračovali jsme po hřebeni, k Haničce, od ní směr Kláštěrecká alej a pak přímo do tábora.

Jakub Kylar, Družina Lišáků