Užíváme si tábora plnými doušky...

„Hledejte nejprve Boží království, ostatní vám bude jistě přidáno.“

 V noci bylo úplně zataženo, ale dnes už jsme se vzbudili do nádherného slunečného dne. Hezky bylo celý den, ráno se běželo do tůňky úplně samo! Chce se nám i víc uklízet, dnes dostalo vlajku čistoty pět táborníků, ovšem u některých se stále nachází při kontrolách pořádku stará svačina, na kterou se nějak zapomnělo (nebojte, nic dramatického).

 Dopoledne jsme jako každý den oslavili našeho Pána mší svatou. Poté první polovina tábora pokračovala v orlích pírkách, druhá polovina hrála hru – bojovali jsme proti šerifovu vojsku, abychom ochránili obyvatele vesnice. Prozradili bychom víc, jakou to má souvislost s ideou, ale nemůžeme připravit třetí běh o překvapení. Mnohé pochopíte z fotek a zbytek vám vaše ratolesti prozradí doma nebo v dopise. :-)

 Odpoledne se program těchto dvou polovin prohodil. Užili jsme si kondičku, přehazku, fotbalové zápasy a běh lesem. Po večerním volnu jsme se v kostele společně pomodlili růženec a HLAVNĚ: Pochutnali jsme si u večeře na knedlících s těmi borůvkami, co jsme včera nasbírali v lese! Mělo to velký úspěch a řada na přidání byla dlouhá. Někteří našli v knedlících i překvapení - šmoulí figurky.

 Večer nás čekal trošku delší nástup, rozdělili jsme se podle vylosovaných názvů měst do několika skupin, protože zítra je velký den! Kdo jezdí na Ameriku už nějaký ten pátek, tak nejspíš tuší, že zítra nás čeká olympiáda! Budeme plnit několik sportovních disciplín a nebude chybět ani královská disciplína – maraton. Zítra se pokusíme dostat ze sebe to nejvíc, co v nás je. Protože je na to potřeba načerpat hodně sil, brzy jsme si navzájem popřáli dobrou noc a ulehli do svých stanů, abychom byli na tento náročný den fit.

 PS: Moc děkujeme za dopisy, dnes jich přišla spousta!

 

Vedoucí Kristýna