Pozdrav ze dvanáctého dne

Dopolední kondička? Cože......?!

 Dnešní dopoledne proběhlo trochu neobvykle. Bývá zvykem, že kondičku máme odpoledne po svačině, dnes byla už dopoledne. Lola nás na chvíli opustil, takže mše se musela posunout. Dopoledne jsme měli krátkou modlitbu, kde jsme zazpívali i oblíbenou píseň „Budu jako strom“. Poté jsme pořádně protáhli svá těla na kondičce.

 Odpoledne mnozí opět vytáhli své hudební nástroje a zkoušeli si svá čísla na druhé večerní soirée. Hudba se rozléhala na všechny strany budovy. Když zazněl signál, který ukončil odpolední klid, nastala mezidružinová klání, při kterých jsme plnili nejrůznější úkoly, od shybů až po pití vody na čas.

 Po svačině jsme hráli hru. Během dne byla ještě možnost plnit velké kritérium, po jehož splnění obdržel táborník na večerním nástupu čepičku, která se po několika letech opět vrací do módy. Ode dneška se tak mohou už 3 táborníci chlubit tímto módním doplňkem. První táborník dnes začal plnit velké orlí pero (mlčení), které trvá 24 hodin od doznění hymny na večerním nástupu.

 Večer proběhla mše, kterou jsme neměli dopoledne. Na závěr dne jsme si (jak už bylo zmíněno) poslechli známé písně v podání našich šikovných táborníků v tzv. Piškvorkách na soirée (charitativní sbírce pro velblouda  – pochopíte později)…

 Večer jsme obdrželi spoustu dopisů a balíků, děkujeme všem rodičům a známým, kteří na nás myslí! V sobotu se můžete těšit na vyprávění svých ratolestí.

 

Instruktorka Kristýna

 

2B17_07den_35 2. běh 2017 - 12. den