Pozdrav ze čtvrtého táborového dne

Soupeříme ve družinkách při lesní hře, poté si odpočineme při klubech. Večer hrajeme a zpíváme na soirée.

Dnešní mši si budeme pamatovat dlouho. Zahráli a zazpívali jsme ty největší křesťanské „pecky“. Po ní jsme to skutečně rozjeli a je až k nevíře, že nepraskla žádná struna. A že těch nástrojů bylo! Na rychlý nástup jsme všichni přiběhli na louku v kraťasech a pevnými boty do terénu. Byla nám vysvětlena pravidla hry, která nás čekala v lese. Rozběhli jsme se do lesa na všechny strany a až do oběda jsme pobíhali po jednotlivých stanovištích. Dost jsme se u toho zapotili. Vzhledem k tomu, že ještě neproběhl 3. běh, nemůžeme prozradit ideu tábora 2017, abychom účastníky nepřipravili o překvapení, kdyby zavítali na tyto stránky. Na vyprávění o tématu se těšte po příjezdu domů.

Odpoledne jsme si mohli odpočinout u klubů. Naštěstí nám přálo počasí. Byla otevřena vojenská strategie, lukostřelba, hudební klub, přehazka, vyrábění, malování na sádru a mnoho dalších.

Večer jsme strávili v hudebním duchu. Tóny se táborem linuly už v poledním a večerním volnu. Naladili jsme si nástroje a sešli se v Piškvorkách, kde všichni mohli předvést ostatním svá čísla na soirée. Zazněly známé skladby, nejen sóla, ale i trio a septet. Klavír, housle, trubka, flétna, zpěv….. Po čase přestáváme vidět na noty a už je pozdě. Proto vyzubat a spát.

 

Instruktorka Kristýna

 

2B17_04den_20 2. běh 2017 - 04. den