Pomáháme Robinovi!

3B18_05den_15

Dnešní den jsme začaly obvyklou ranní rutinou – budíček, tůňka, prohlídka stanů a snídaně. Dopoledne si nás vedoucí rozdělili na dvě poloviny. My měly kluby. Naše družinka považuje kluby spíše za odpočinkový program, proto jsme byly nadšené i z toho, že jsme měli hodně na výběr, například jsme si mohly zahrát volejbal nebo fotbal, deskové hry a jiné zábavné aktivity. Po báječném obědě, který jsme s chutí snědli, jsme si vyměnili stanoviště s druhou polovinou tábora. Šli jsme do lesa stavět úkryt před šerifem, který nás nepřestává terorizovat. Myslíme, že se nám povedl, vlezli jsme se do něj všechny a nebylo nás vůbec vidět.

Potom následovala kondička, mše a večeře. Při nástupu jsme se dozvěděli o šerifově úmyslu obrat obyvatele o peníze, ze kterých by pak postavil vojenský tábor. Spolu s Robinem jsme se vydali přepadnout jeho karavanu s penězi. Podařilo se nám to a společnými silami jsme šerifa obrali.

Pak už následovala jenom večerka. Vedoucí nám dovolili spát venku, tak toho někteří hned využili. Usínalo se nám krásně pod večerní oblohou.

Vaše Veverky

Družinka Veverek