Osmý táborový den, 3. běh

Náročný den v družince Čápů

Tuto noc měla naše družinka hlídku společně se Srnci. Tím pádem jsme se tolik nevyspali a byli jsme poslední ve vstávání.

Další špatná věc, která se nám stala, byla ta, že náš rádce musel na marodku. Tudíž tento den je nás o jednoho méně. Hnedka po ranním nástupu byla mše svatá a pak dopolední program. Byly různé suprové kluby, například zajímavá přednáška o 2. světové válce a bunkrech zde na Americe. Dále byl úžasný oběd - kuře s rýží. Při rozdávání pošty jsme se dozvěděli, že nás opouští i někteří naši vedoucí a tety kuchařky. Naštěstí ale přijeli jiné je vystřídat.

Během dlouhého poledního klidu jsme si mohli v klidu vyprat. Při odpoledním programu jsme hráli hru, která byla náročná hlavně na naši hlavu. Museli jsme si pamatovat a posílat si mezi sebou popis obrázku, který poslední člen skupiny měl namalovat. Bylo vtipné, jaké se k nám dostali hodně převrácené zprávy, a výsledné obrázky byly zajímavé. Během kondičky jsme navštívili horolezeckou stěnu. Po večerním mytí, jsme se pomodlili družinkovou modlitbu.

I hned po nástupu jsme si vyčistili zuby a odebrali se k táborovému ohni, který zapalovali olympijští vítězové. Vedoucí si připravili pár super scének. Oheň byl super a velice pokojný.

Družinka Čápů