Od borůvek, přes stavění vesnic až k večernímu soirée

"Jediným darem, který můžeš druhému dát, je otevřenost.", znělo heslo dnešní heslo dne. Koukněte, kolik dveří jsme dneska otevřeli my, tady na Americe!

 Přestalo nám pršet. Doschly plavky a na tvářích dětí se objevily široké, rozzářené úsměvy. Jedna z našich milých  Žabiček, Maruška Kaucová, nám přinesla básničku, kterou sama složila. Zní:

 

 Robinovy obrázky,

 jsou hezké jak pomlázky.

 Robinovo srdce,

 je laskavé přece.

 

 Dopolední program sklidil velký úspěch, táborníci šli totiž sbírat borůvky. Budeme mít o večeři na zítřek vystaráno! Nejvíce borůvek nasbíraly Sýkorky s neuvěřitelnými čtyřmi kily. Abychom dneska odpoledne pomohli vesničanům, které podlý šerif obírá vysokými daněmi o všechen jejich majetek, postavili jsme jim ve hře domy, statky a sýpky. Nálada neklesá, všem moc chutná, a ve stanech je pěkně teplíčko, jelikož předevčírem byly fazole a včera čočka.

 Nejvíce radosti z celého dne, kromě pohledů od vás, nám přinesli nadaní hudebníci, malí i velcí, otrlí i vynervovaní. Hrálo se na všechno možné: na "obyčejné nástroje", nástavce od trubek, ruce, kolena, česky, slovensky i německy. Byla to paráda. Koukněte na fotky! 

 

Vaši vděční vedoucí