O závěru Jitřenky – bourání stanů a zakončení

Tábor Jitřenka končí v sobotu 20. srpna nástupem, kdy se na Americe střídáme s Táborem Rodin. Prosíme rodiče dětí o pomoc s bouráním stanů!

Po ranním nástupu začne balení jitřenkových táborníků a pak vypukne bourání většiny stanů. Pokud byste mohli přijet pomoct, budeme moc vděční. Prosíme, ohlaste se na marie.lukas(zavináč)volny.cz s tím, kolik lidí hlásíte na oběd. (Vítáme práceschopné pomocníky, respektive mohou přijet i děti, ale jejich hlídání nejsme schopni zajistit.) Sraz v 10.00 pod třešní, můžete autem vyjet autem až do tábora.

Kdo z rodičů chce být přítomen na závěrečném nástupu, ať počítá s tím, že začne přibližně v 12.50. To už budeme auta zase odstavovat pod kopcem (vyšlápnout ho zabere asi půl hodinky). Tábor skončí a děti přímo na tábořišti přebíráte ve 13.30.

Poznámka: Do předání dětí za ně neseme za odpovědnost. Proto prosíme návštěvníky tábora i pomocníky při bourání, aby děti „neodchytávali“ dříve, než je po nástupu předáme. Jinak je velmi těžké zajistit dozor.   

Děti do autobusu směr Brno nakládáme ve 14.15. Vedoucí dopravy je Dan Schnirch, tel. 739 704 636. Autobus v Brně u Janáčkova divadla můžete očekávat od 16.45, ovšem vše záleží na hustotě dopravy. Aktuální čas odjezdu vyvěsíme v Novinkách.

Díky všem, kdo se přihlásili k pomoci na bourání. Snad jim bude odměnou krátký výlet do pohádkové země Hesperie.

Pokud Vaše dítě pojede z Jitřenky s někým jiným, než s rodiči (příbuzní, známí...), vybavte je plnou mocí k převzetí dítěte.