Malý výlet

3B18_04den_27

Dnešní den jsme vstali jako první. Byli jsme z toho všichni překvapení. Užili jsme si průzračnou tůňku, do které jsme s chutí naskákali. Po nástupu jsme se odebrali ke mši svaté. Dále následovalo rozřazení do dvou skupin. Jena šla na mezidružinovky a druhá na nácvik country. My jsme šli prvně na country, zvládli jsme to na jedničku a naučili jsme se všechny tance. Myslíme si, že na country jsme všichni připraveni. Došlo k výměně skupin a my jsme šli na mazidružinkové klání, kde jsme chytli dobrý vedoucí Radka a Mirdu. Užili jsme si spoustu zábavy, bohužel jsme to nedotáhli do vítězného konce. 

Na oběd bylo dobrý kuře, pro každého bylo akorát. Tuto část dne nám znepříjemňoval šerif, který zaměnil pořadí družinek k jídlu, jak se mu zachtělo. Po odpoledním volnu jsme se vydali na půldenní výlet, který byl zakončen setkáním s Robinem Hoodem. 

Na večeři byla luxusní krupicová kaše s borůvkami. Večer následovala stezka odvahy. Každý dělal něco jiného, ale všichni jsme si to náramně užili. Tento den byl opravdu super!

Družinka Srnců