Jaká byla Jitřenka 2016?

Jaká byla Jitřenka? Těžko hledám odpověď, protože byla složená z tisíců malých kousků. Mohla bych mluvit o draku Ajaxovi, princi Jiřím a babě Mračenici, kteří nás celým příběhem provázeli. O pokladovce, olympiádě, výletu do Petrovic, lesní hře, koncertu, večerních modlitbách, domečcích pro skřítky, krásném počasí, o slzičkách stezku i radosti a nadšení. Stejně bych nikdy nevyjmenovala vše. Tak si to prohlédněte na fotkách,videích, přečtěte v článcích a nechte povyprávět od dětí.

 

Chtěla bych alespoň takto poděkovat

Děkuji vám - rodičům, že jste nám na týden svěřili vaše nejvzácnější poklady.

Děkuji vám - dětem, za vaši radost a občas i slzičky stesku. Za nadšení a zapálení pro věc, a za to, že jste nás (dospělé), na chvíli zavedli do svého světa.

Děkuji vám - vedoucím, za energii, kterou jste dětem věnovali, za každý váš úsměv, slovo povzbuzení, pohlazení. Za to, že na prvním místě pro vás byly celý týden děti a všechny schopnosti naply k tomu, aby Jitřenka byla co nejlepší. I za to, že všechno hezké i těžké jste dělali s takovou radostí.

Děkuji také babičce Evičce,  otci Hardymu, tetám kuchařkám i strejdovi, technikům a všem, kteří se o nás všechny starali. Také těm, kteří  připravují tábory a vedou Středisko Radost.

Velké díky patří Bohu a našim andělům strážným.

 

 

Únavu  za pár nocí dospíme, ale čerpat z toho, co jsme zažili, budeme ještě dlouho.

 Bylo mi velkým potěšením

Bety

Jitřenka 2016 IV

Fotky z Jitřenky

Články

Video