Devátý den, 2. běh

Vyrážíme s Diegem na jarmark za dalším dobrodružstvím!

Ráno byla velká zima. Spoustě se nechtělo do tůně, ale zjistili jsme, že nás nakonec zahřála. Dopoledne jsme se po nástupu a mši vydali s pastýřem Diegem na jarmark. Mohli jsme vyzkoušet šití, dojení velblouda, provazochodectví, střílení ze vzduchovky, taky jsme si mohli nechat namalovat něco pěkného na obličej. Na každém stanovišti táborníci dostali podpis a protože je neděle, mohli jsme si po určitém množství prošlých stanovišť odpočinout v oáze. Stanoviště byla po celém táboře.

Odpoledne po čtení v sadu jsme všichni pospíchali na rychlý nástup, kde jsme se dozvěděli, že budou "formulky" (letos tzv. "Pštrosí závody"), jako každoročně. Každá družina měla za úkol štafetově oběhnout co nejvíce kol. Součástí těchto formulek musela taky každá družina plnit úkoly, týkající se "údržby velblouda".

Po těchto závodech měla následovat kondička, ale ta se dnes nekonala! Byl totiž "country bál" - "pouštní tance"! Všichni přišli na louku a už byla po celém táboře slyšet muzika. Jelikož nás tlačil čas, bylo to kratší než jindy.

Den jsme zakončili hrou s barevným pískem.

Praktikantka Kristýna