Další den na skvělém táboře

3B18-07den-1_20

Dnešek začal zdánlivě normálně. Rozcvička i tůňka nás nijak nepřekvapily, ale co jsme nečekaly, byli klučičí vedoucí při prohlídce našich stanů. Zjistily jsme, že u kluků se stan kontroluje pečlivěji než u nás (třeba zvedání podlážek a hledání papírků pod postelemi). Snídaně pak už byla zase normální. Po mši svaté jsme šly na hru do lesa, ve které šlo o to získat co nejvíce žetonků. Běhaly jsme pro ně k vedoucím, kteří se nás ptali na otázky týkající se tábora a když jsme odpověděly správně, dostaly jsme žeton. Mezitím na nás útočili vojáci, co se nám snažili žetony vzít.

Odpoledne jsme se prohodily s druhou půlkou tábora a plnily jsme Orlí pírka. Otevřená pírka byla třeba herec, obratnost, síla, víra nebo liturgie. Tento blok nás velmi bavil, protože nebyl tak náročný a mohly jsme si u něj docela odpočinout. 

Jak už je na Americe zvykem, ani dnes jsme se nevyhnuly kondičce. Na rozdíl od jiných dnů jsme však dnes nehrály přehazku, ale soupeřily jsme s družinkou Čápů v minihře. Nakonec nás Čápi o jeden bod porazili. Všichni jsme si to velmi užili.

K večeři jsme dostali sladké šišky s mákem, které všem žabkám velice chutnaly.Na nástupu jsme se dozvěděly, že další den bude Olympiáda. Tak nám držte palce!

Družinka Žabek